söndag 13 januari 2008

Gigantisk gullranka

Nu är det söndagskväll och en lugn stund med datorn i soffan som gäller. För några timmar sen kom vi hem från Kristianstad (utan att jag var in på Helylle!) där vi har varit på först ett 2-års kalas och sen ett 30-års kalas. Mycket god mat och god tårta blev det...

Jag har fått en stickbeställning! Christel vill ha en mössa i ljusblått/mörkblått till lille William (jepp, det var han som fyllde 2 år) som matchar hans nya vinterjacka. Givetvis sa jag genast ja, så nu är det dags att börja fundera på mönster och garn. :)

Min andra lilla Monkeysocka har bara vuxit en mönsterrapport under helgen, men vi har haft så mycket annat skoj att göra. Jag har fått med mig en gigantisk gullranka hem också. Den bodde tills i eftermiddag i huset som Jens och Erika hyr, men de ville inte ha den så jag fick den! Gigantisk är ingen överdrift i det här fallet, rankorna är flera meter långa och hela blomman fyller en normalstor flyttkartong. Jag får se vad jag ska göra med den, men jag misstänker att en omplantering och en rätt ordentlig nedklippning inte kommer att sitta i vägen.

Imorgon är det jobb och stiga-upp-tidigt-ångest som gäller i vanlig ordning på måndagarna...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi älskar vår diskmaskin!! :D Fast nu blev jag ju lite avundsjuk på din nya gullranka, så då kanske vi är kvitt? :P Jag måste fixa lite mer blommor, vilken tur att jag fick presentkort på blommor som välkomstpresent från jobbet. :)

eva i halmstad sa...

Skoj med nya blommor.
Eva.