onsdag 1 augusti 2007

RaggamuffinSå vad är då detta? Jojomensan, det är en liten ugglefot! Hedwigs fot närmare bestämt. Jag stickade den på strumpstickor, mycket pilligt men fint blir det. Nu är det bara en fot till och en liten näbb som fattas min ugglefröken.

Ola är äckligt förkyld och har idag snytit sig för första gången det här året. Han har en rätt konstig näsa, hans snor klumpar sig men kommer inte ut. Undrar om hans kropp självabsorberar snor?

Igårkväll kollade vi på Midsomer Murders, mycket trevligt. Till frukost såg vi delar av Transformersserien, så nu gör Ola robotljud till alla rörelser. Man får lov att roa sig när man är sjuk! :)

Igår var det sista dagen i månaden, och det innebär räkningsbetalning. Jag råkade läsa fel på sista betaldatum på våra CSN-räkningar, så nu blev samtliga betalade en månad för tidigt. Det har aldrig hänt förr! CSN måtte tacka oss för den ränta vi ger dem! Monza hjälpe till med betalandet på sitt lilla sätt, genom att somna i lådan med obetalda räkningar...Hon är för söt hon, lilla raggamuffin.

Just nu hjälper hon mig att skriva...Det är ju helt klart lättare utan henne, men inte trevligare.

Inga kommentarer: