torsdag 23 augusti 2007

Nattspöket Linda

Jag väckte tydligen Ola inatt. Påstår han. Han menar att jag skakade honom febrilt och ropade: "Vakna nu, vi har försovit oss!". Ola rusade upp och in i badrummet. När han efter en stund på toa kom tillbaka till sovrummet sov jag som en stock, och då tittade han på klockan: 04:05!!! Sen kunde han inte somna om... Själv minns jag inte ett dyft av händelsen, men det är inte osannolikt att det har inträffat... :)

2 kommentarer:

Solveig sa...

Hahaha!

Elakt av dig att väcka Ola mitt i natten på det där viset! ;-)

Påminner mig om när Jimmy väckte mig mitt i natten för ungefär ett år sedan och sade att vi skulle skynda oss att sätta in pengar!

Jag fattade absolut ingenting och försökte förklara för honom att klockan var lite före tre på natten, inte lite före tre på dagen, och att banken således hade stängt nu, men han fortsatte envisas med att vi skulle skynda oss att sätta in pengar.

Just när jag började misstänka att han blivit skvatt galen så vaknade han till och började så smått kunna skilja på dröm och verklighet igen. Tydligen hade han drömt att vi skulle sätta in pengar på nå't ställe på internet och vi hade en begränsad tid på oss att göra det!

Jag säger då det. Tur att man åtminstone vaknar upp ur fantasivärlden nå'n gång så man inte fortsätter gå omkring och vara helt väck!

Det knäppaste jag gjort är förresten att vakna, titta på klockradion, se att den visar "5:50" och tänka "Va! Har jag bara fem och femtio kvar i plånboken!?"

:-)

Linda sa...

Hahaha, det är skönt att veta att jag inte är ensam i mitt nattförvirrade tillstånd. Det är nästan lite otäckt när man vaknar sådär och är så vilsen. Annars brukar jag vara ganska lugn när jag sover, jag pratar bara i sömnen ibland och snor Olas täcke... :)