söndag 6 april 2014

Dödergöks sockutmaning

Jag följer Dödergök på Instagram, och idag annonserade hon att hon tänkte dra igång en sockstickningsutmaning där man själv får stå för utmaningen av hur många par sockor man vill sticka (eller hur man nu vill utmana sig själv på sockstickningens område). Eftersom jag behöver nya sockor att ha i kängorna till hösten och jag dessutom gillar att sticka sockor var jag inte sen att hänga på. Det är ju dessutom jättekul att sticka tillsammans med andra och bli inspirerad och peppad! KAL-bloggen för sockutmaningen hittar du här, och jag utmanar mig själv att sticka fem par tunna sockor till och med den 1/9! :)

4 kommentarer:

KatarinaZA sa...

Jag vill också sticka sockor men nu blir det Pippi-tröjor för hela slanten ett tag framöver.

Emmas dagar sa...

Jag är också med i sockutmaningen på Insta! Vad heter du där? Jag heter emmaebom :-)

Kattis sa...

Även jag, även jag!

Ulricha sa...

Hoppas att det går bra för dig. Jag vet inte riktigt om jag känner för att utmana mig själv :-) Jag har insett att jag är så dålig på att använda strumporna jag har stickat... :-) Å andra sidan kan man ju ge bort dem...

Uj, inte rolig att sova på handen så att den inte fungerar... Jag sover ofta med händerna under huvudkudden och viker dem vid handlederna. Jag vaknar mitt i natten av noll blodflöde i händerna och får ruska liv i dem. Jag begriper inte att jag inte vaknar innan det går så långt.

Ha en fin vårvecka. Usch, vilket ruggigt aprilväder vi har fått. Nästan som höst. Jag ser fram emot lite mer vår. Skulle inte ni få Saharasand i regnet? Det kanske inte nådde fram.