lördag 15 maj 2010

Gräver på djupet

De senaste dagarna har vi grävt och fixat i köksträdgården så det ska bli så bra som möjligt inför sommaren och så vi ska kunna odla massor av grönsaker. Idag har jag varit ute och grävt bort grässvål och placerat ut pallkragar. Vi kommer att ha tre pallkragar (som är två kragar höga) att odla i, samt en större och ett par tre mindre bäddar. Det tar tid att gräva och är ganska jobbigt men det är vansinnigt kul eftersom det blir så bra! Jag har även sorterat upp mina fröer och gjort en plan för vad som skall sås vart så småningom. Trädgårdseufori! :)

Ikväll har vi druckit varsitt glas Maredsous och ätit lite nötter respektive chips, och nu ska jag krypa upp i soffan och försöka att inte röra mig för mycket (har ohygglig träningsvärk efter allt grävande!) och sticka vidare på min fina Smörblommetopp.
Kolla, korken har mönster av en av mina favoritväxter, humle! :)

4 kommentarer:

boboviking sa...

Hoppas min feber släpper nu så vi kan få lite ordning på det där trädgårdslandet...

Linda sa...

Förhoppningsvis! :) Du mår nog bättre imorgon.

boboviking sa...

Jupp det gjorde jag och därför har vi ett ris-staket nu...

Garntrollet sa...

Låter som en perfekt dryck efter hårt arbete :-) Även fast jag är mer en Campari/apelsinjuice-tant :)

Det har gått i stå, med Vesper. Det är så långa varv eftersom man börjar med hela konkaronen uppifrån, med alla motvecksmaskor... Jag ska bli klar med in virkade sjal (ehhh.... filt/schabrak) först. Jag är inne på slutspurten innan jag ska fästa alla trådar.