måndag 25 juni 2012

Randigt, väldigt randigt, tokrandigt

Den 30/12-11 skrev jag om att jag börjat sticka mig en tokrandig handväska. Den har jag fortsatt sticka på idag, och väldigt randigt blir det.Ränderna är just det som gör den här lilla väskan rolig att sticka; dvs det sk. "bara-en-rand-till-syndromet" har uppstått. :) Om man klickar på länken ovan ser man att jag inte bara har garn i många färger till min väska, utan även en låsmekanism (vad heter det; knäppe?) och små bjällror att dekorera väskan med. Allt detta fick jag i julklapp av min kompis Johanna. Jag har även tänkt fodra väskan, få se om jag har något lämpligt tyg i mina gömmor.

3 kommentarer:

Ulricha sa...

Vilka fina "gladfärger"! Blir en fin väska. Låset är jättefint. Jag tror inte att jag testat det bomullsgarnet...hmm... fast jag har sett det i garnaffärerna... Är det ett bar bomullsgarn? Det är lite tjockare än typ Muskat?

Ulricha (igen) sa...

Bra bomullsgarn, var det jag skulle skriva :-)

Ulricha (igen, igen) sa...

Aha! Jag tyckte garnet såg ut som bomull, det är nog för att det är så knalliga färger. Jag undrar om jag inte sett sådana små garn-kit, antagligen på Järbo's websida. Även småsaker behöver en plats att bo :-) Och så hittar man dem så lätt :-)