onsdag 27 juni 2012

Knappar och en släng av sommareufori

Jag har nu hittat rätt knappar till min Shapeshifter Shrug, valet föll på pärlemorknappar med lite grönglaserad yta.De kommer att stå sig fint till det svarta ullgarnet.

Det blev en riktig shoppingdag idag; bortsett från de tolv knapparna vi sprang på en Ecco-rea och köpte oss varsitt par sköna skor, handlade mat, fodral till dvd-skivor, nya flaskor till kolsyremaskinen och kikade på ett nytt modem/router. Dessutom tog vi en tur till plantskolan och köpte en physalisplanta, ytterligare en tomatplanta, basilika och malört. Trevligt! Väl hemma åt vi lunch, och sedan somnade jag och sov i två timmar. Jag är förkyld och pollensnorig samtidigt, det är en kombination som inte rekommenderas. ;) Det var skönt att vila!

Varje år oh:ar och ah:ar jag över mina pioner och rosor här på bloggen. I år är inget undantag, för de är verkligen värda att både titta och lukta på. Så, favorit i repris - pionbilder!
Akleja, pion och näva i fin kombo.


Pionerna doftar underbart och bedövande...


...liksom doftschersminen. Sommareufori!

5 kommentarer:

Mimmi sa...

Fina knappar som passar en vampyr. Trevligt med en shoppingdag lite då och då.

Linda sa...

Visst är det! Vi passade på att åka in till stan tidigt i förmiddags, de håller ju på och gräver överallt så det finns knappt några parkeringsplatser, men kommer man tidigt hittar man en. :)

Manduzana stickar sa...

Åh, pioner är så fina!

Ulricha sa...

Det är härligt med shoppingdagar på sommaren! (Jag inser att det är 2 år sedan jag var inne i centrala Sthlm! och då bor vi bara 15 minuter med t-bana från C ). Supersnygga knappar, ska bli kul att se hur shrugen ser ut färdig. Ha det så sommartrevligt bland era blommor (som är så fina)!

Sunna sa...

Lite garn så hade shoppingen varit fulländad, pioner är en favorit här också och på mitt köksbord står en jättebukett, cyklade förbi en övergiven trädgård, tyvärr står de inte så länge inne men jag njuter