lördag 2 februari 2008

Vårtecken på marken

Tjahopp, då var det vår. Åtminstonde enligt växterna i min trädgård... Idag har Ola varit ute och fotograferat allt som spirar och själv har jag kunnat spana på höstastar på gång, diverse tulpan- och narcisslökar som visar gröna tippar över marken samt gigantiska knoppar på min lilla hortensia. (Av någon outgrundlig anledning tänker jag alltid på min hortensia som "Lilla Fröken Hortensia", fråga mig inte varför.)


Snödroppar på sydsidan av husetJulrosen har stora, spännande knoppar


Jag är till skillnad från mina växter inte övertygad om att det är vår, det har inte varit någon vinter direkt ännu, och det kommer säkert massor med mer snö när man minst anar det.

4 kommentarer:

Ansi sa...

Oj så vårigt ni har det! Här har det blåst och småsnöat hela dagen så känns inte alls nå vårlikt. Några knoppar har jag inte sett till heller än, men kanske dags att börja spana snart då.

Linda sa...

Absolut! Vänta bara, snart har snön smält och du har massor av vårblommor. Det tror jag iaf, men Ola hälsar att där du är där är snön tjock... ;)

Britt-Marie sa...

Här är vi lyckliga över att snön äntligen har kommit så vi slipper regn och mörker.
Men så söta dina små är.

Ansi sa...

Haha, hälsa Ola att vi hade snö i en dag nu efter senaste "snöstormen". :p Nu är det tillbaka till grått och regn igen, tjohoo.. :/