söndag 3 februari 2008

Lampa och look-a-like

Idag höll vi på att åka till Ikea och kolla på en hylla, men någonstans på vägen fastnade vi på Hemtex (som i vanlig ordning har 50% rea på allt) och kom ut därifrån med en ny taklampa till köket. Inte helt fel! Eller lampa och lampa, det är en takkandelaber för levande ljus och den passar perfekt över köksbordet. Vi har så mycket belysning i köket förutom bordbelysningen, så det gör inget att det inte är en elektrisk lampa. Ola och Linda, tillbaka till 1800-talet... ;) (Vi är ju inte historienördar för inte!)Nu är vardagsrumsbordet färdigmålat och står inne i gästrummet och torkar. Ju mer det torkar desto mindre luktar det... Tack och lov. Fint blir det i alla fall.

Februarisockan växer så sakterliga. Jag håller just nu på och stickar på hälen på första sockan så förhoppningsvis hinner jag en bit ner på foten innan jag somnar ikväll.

För nedanstående bild är jag helt oansvarig. :) Det är Ola som tycker sig se likheter mellan lammet Timmy i Shaun the Sheep och sitt nyfödda syskonbarn Hampus...Storleken på nappen stämmer i alla fall! ;)

2 kommentarer:

Eva S sa...

Tack för din kommentar. Sockorna är sköna och jag tänker behålla dom själv. Tror inte det är några slitstarka sockar men sköna att ha på kvällen när man bara fryser om fötterna.

Frida sa...

Måste bara säga att jag hittade en sticksats med Shaun idag på City gross. Kunde inte motstå den och tänkte genast på dig! Han är så söt!