söndag 12 januari 2014

Söndag efter en trött vecka

Söndag efter första arbetsveckan, som ändå bara var en fyradagarsvecka. Det har varit en trött vecka, och vi har sovit väldigt mycket. (Rekordet för veckan ligger på 12,5 timmar mellan fredag och lördag!) Dock sov jag inte när jag sprang på en garnrea, så numera är jag fyra nystan sockgarn rikare. Det gäller att vara vaken vid rätt tillfälle! Och så har jag fått en garnleverans med posten också, av mer hemligt slag. Den pågående hemliga stickningen har blivit några varv längre, men är ännu långt ifrån att bli avslutad, så bloggen får fortsätta vara en stickblogg i förfall ett tag till (dvs utan stickinlägg).

Jag är medlem i gruppen Online Stickcafé på Facebook (som föredömligt administreras av Lisa Bomble), och för att fira att gruppen numera har 10 000 medlemmar har Lisa skapat ett event där man får skicka in en bild på ett stickprojekt som man är särdeles nöjd med. Dessa kommer sedan att tryckas i en liten enkel bok, som man kan få köpa, i syfte att dokumentera (och fira) gruppens arbete. Otroligt roligt, och det slår verkligen an på min historikernerv, så jag passade på att bidra med bilen på min flerfärgstickade tröja som jag visade i förrförra inlägget. Otroligt kul initiativ av Lisa!

Godnatt, nu ska jag sova för snart är det måndag igen och dags för ännu en trött vecka i vardagstöcken.

2 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Tack :-)
Och jag gillar din tröja!

Maria sa...

Skönt höra det finns fler sjusovare just nu. Tror vi behöver det den här årstiden. Kul facebook sida. Den viste jag faktiskt inte om. Tack för tipset!