lördag 9 februari 2013

Stickinspiration

Veckan som gått har varit förkyld, tiden har gått sakta, jag har jobbat extra mycket, stickningen har tagit få maskor framåt och Ola har haft (och har) feber. Men Helga Isagers bok Finstickat har kommit med posten, och oj vilken bok!!! Jag vill sticka alla modeller, helst samtidigt, helst nu! :) Det är en verkligt vacker bok, som en korsning mellan trädgårdsbok och stickbok med vackert fotografi och enkla, välarbetade modeller. Köp eller låna på närmsta bibliotek, det är en order! Nu ska jag inta horisontalläge och titta lite till i den. För att citera Albus Dumbledore: "I do love knitting patterns."

3 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Jag har också tillbringat timmar med den boken, den är verkligen fin. Det är fina plagg också, men den stora behållningen är fotografierna.
I dag verkar våren lite avlägsen här i söder. Det snöar.

Ulricha sa...

Men fy för att vara sjuk! Hoppas att tillfriskning sker basta!!!

Oh, vad duktigt att få så många poäng i På spåret! Klart man ska känna sig stolt! Själv skrek jag (till mig själv, jag var ensam hemma) Boden! då jag såg Luleå station :-) Och hur amerikaniserad är man eg... Enda gången (tror jag) att jag tagit maxpoäng på något var när det var från LA! Jag är inte bra på sport, appropå fredagens program.

Min stickning ligger på is. Jag ska snart sticka färdig randigatröjan, hara bara en halv arm kvar. Ha en trevlig vecka!

Sunna sa...

nu blev jag ännu mer nyfiken på den boken