onsdag 9 september 2009

Stickningar på gång

Status för tillfället:

- Stickar för fullt på min bruna Manu-kofta. Mjukt, gosigt och snartsnartsnart är kroppen klar. Det är bara slätstickning coh så lite mosstickning på kanterna, så den passar bra att sticka på med trött hjärna.

- Småpysslar lite med med Knyttprojekten och har tre på gång samtidigt vilket gör att det går lite sakta. :) Men ikväll är det dags att sticka lite små röda flätor igen, jag är jättesugen på det. Och bebisarna kommer ju snart! (Eller det är ett tag kvar. Fast det vet man ju aldrig iofs.)

- Klappar mitt nålbindningsgarn och funderar på om jag har skills nog att ge mig på ett par halvvantar.

- Funderar lite på vad som finns i min stickväska och kommer fram till att jag har en fin liten tvåfärgad vante som behöver en kompis till hösten. Jag vill ju gärna kunna använda mina bolstermönstrade vantar i olivgrönt och nougatbrunt! Och tvåfärgsstickning är ju så roligt! Gräver man lite djupare i stickväskan hittar man även Mollys sjal vars lövvolangkant fortfarande inte är färdig. Den känns oändlig, men jag vill ju kunna använda min sjal... Latmasken vs sjalsuget... Hittills har latmasken segrat, men jag ska plocka fram sjalen så får vi se om den kan locka mig att sticka lite löv.

2 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Den där lövkanten låter spännande, vad använder du för mönster?
Kram/Veronica

Anna sa...

Ja lövkant låter kul, vet du någon bra bok för nålbindning? Vill så gärna lära mig men hittar inte bra underlag! Ha det gott!