torsdag 21 augusti 2008

Åter i cyberspace

Ahhhhhh! Äntligen är Linda tillbaka i cyberspace igen! Nu har vi nyblivna Nybrobor åter fått kontakt med omvärlden. Glocalnet har krånglat, krånglat och krånglat, och om någon dag kommer vår uppkoppling att försvinna för att sedan (förhoppningsvis) starta igen och sen borde allt vara klart. Hur svårt ska det vara att flytta en internetuppkoppling? Jag menar, även om det är lite pilligt för glocalnettarna kan det ju inte vara rocket science direkt. (Jepp, det var det snällaste jag kunde säga.)

Det har varit en väldigt jobbig sommar med mycket flytt och lite stickning och andra roliga saker. Nu har vi börjat jobba igen, så då blir det mycket jobb, lite iordningställande av nya lägenheten och ännu mindre stickning. Jag har stickat klart mina Clover-sockor i alla fall, och jag har börjat på Shaun the Sheep. Sockorna är härliga, jag tänkte ta och visa dem i ett eget inlägg eftersom de ska rapporteras till Stickamera också. Men vi har gjort mycket skoj också. Vi har flyttat in i vårt alldeles egna lilla söta torp och vi har spenderat två spännande veckor där. Vi har börjat gräva i trädgården och gjort en gigantisk och härligt stor flaggstångsrabatt i trädgården. Nu planerar vi för fullt för en surjordshörna och en köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar. Att gräva i trädgården är bland det roligaste man kan göra som Linda, klart i paritet med stickning.

Katterna har funnit sig väl till rätta i både Venestad och här i Nybro. Givetvis är Venestad med sin kattvänliga gräsmatta och alla grodor favoriten, men de tycker det är ganska mysigt att ligga i burspråket här på tredje våningen och kika ut också. Vi har ännu inte packat upp alla lådor, så Monza sover fortfarande på flyttkartonger så fort hon får chansen. De är mycket skönare än alla soffor och sängar i världen...

Nu ska jag surfa runt och läsa stickbloggar. Det var länge sen och det ska bli kul att se allt kreativt och ulligt som ni gjort under sommaren. :)

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Välkommen tillbaka!:-)

Det BORDE bara vara att "trycka på en knapp" för att få internet till nya stället!!! Det har jag sagt alla "100" ggr vi har flyttat och fått vänta läääänge på att få surfa igen. GRRRR....

Vad mysigt det låter med torp och trädgård! Det är min stora dröm!
Inte för att jag KAN trädgård, men jag vill!

Ansi sa...

Yey, hej igen!! :D

Jag är nyfiken på trädgården, in med dig på msn och skicka en massa bilder! :)

Bra att du är tillbaka igen, även om du försvinner en förhoppningsvis kort stund igen, har ju saknat dig här på nätet.

Jag har förresten bytt adress som du kanske ser. :) ansiskrypin.se är det som gäller nu.

Ansi sa...

Haha okej, det verkar smart med sladden och kameran. ;)

Nettan sa...

Jag har utmanat dig på min blogg.