torsdag 31 juli 2008

Städat

Återigen är vi hos Jens och lånar dator. Det är läskigt varmt idag, drygt 30 grader och helt stillastående luft. Inte för att jag längtar till vintern, men det vore trevligt med lite vind i alla fall.

Vi har varit i Köpingsvik några dagar och städat ur och besiktigat lägenheten där. Nu har vi lämnat in nycklarna, så nu är vi inga ofrivilliga ölänningar längre. :) Det känns bra! Igårkväll kom vi tillbaka till Venestad och här blir vi tills semestern är slut och det är jobbetajm igen.

För några dagar sedan var vi på Ekohallen i Fjälkinge och köpte och smått och gott - bland annat ett Shaun the Sheep-stick-kit! Jag kommer att få en liten stickad Shaun! :) Sött så det förslår. Jag shoppade även några bobbins, ni vet sådana där små plastsaker som man nystar garn på när man ska sticka flerfärgsstickning och annat. Jag har fint ullgarn till ett par blommiga vantar som jag köpte på Helylle i våras, så de kanske kommer till användning snart. Just nu är det dock för varmt för att sticka...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade glömt vilken stickfanatiker du är! Hur kunde jag? Hädanefter blir det bara garn i julklapp och födelsedagspresent!

/Johanna

Linda sa...

Hahaha... Man kan inte komma ihåg allt här i världen. :) Presentgarn är mysigt garn. :)