söndag 6 juli 2008

Den mindre flyttdagen

Flytten igår gick bra, det var grymt jobbigt men nu är det mesta på plats. Vi kunde dock inte sätta in så mycket möbler vi ville eftersom det kommer målare och ska tapetsera imorgon bitti, men det största och åbäkigaste är på plats. Idag kör jag och Ola en runda till ensamma med den stora bilen innehållandes mindre möbler och flyttkartonger. De ska vi bära upp på vinden så länge. Det som då blir kvar här på Öland är det gigantiska TV-skåpet (det väntar på att Jens ska maska sig hit och hjälpa till att bära det) och några av de ap-tunga boklådorna som vi ska ta några åt gången under nästa vecka. Det kommer att bli så mysigt när det är klart, det är en knixig och söt liten lägenhet.

Det enda flyttskadorna hittills har varit ett brutet ben på en fåtölj (lagbart) och ett jätteblåmärke på Olas ben (läkbart - när fåtöljen hämnades sitt brutna ben på Ola). Nejhej, nu är det dags att fylla stora bilen... Wish me luck!

1 kommentar:

Ansi sa...

Jag är jättenyfiken på lägenheten, vill ha bilder! :D

Vad bra att det gick bra med flyttandet och att ni har tid på er och kan köra omkring saker ett tag till. Att flytta hela er lägenhet på samma dag kan inte vara roligt.. ;)