fredag 11 juli 2008

Med små frustrerade pip

På eftermiddagen åkte vi glada i hågen till Nybro och nya lägenheten för att städa och börja packa upp eftersom målaren skulle vara klar idag. Var målaren klar? Som Farbror Barbro skulle ha sagt: "Näääääh." Målaren var icke klar och vi fick ställa vår mopp, hink och vårt väldigt fina hyllpapper med elefanter och små vita möss på i garderoben så länge. Imorgon gör vi ett nytt försök. Eländes elände, detta spräcker vår fina tidsplan!

Väl hemma fikade vi lite och tröstade oss med några inspelade avsnitt av den utomordentliga gamla serien Rederiet och lite läsning på GW-bloggen. Där skriver Leif GW Persson omväxlande med sin osympatiska men mycket underhållande romankaraktär Evert Bäckström. Skoj, skoj!

Stickats har det också gjorts. Min söta lilla Cloversocka har nu nått fram till det är dags att börja minska för tån. Jag har goda förhoppningar om att kunna få den färdig inom kort och således kunna börja på socka nummer två. Jag måste bara leta på min kära nystvinda först, när jag nystade upp härvan till socka ett fick Ola lov att agera nystvinda och det var inte så populärt eftersom jag använde min nystmaskin och inte kunde parera alla ojämnheter längs vägen. Det hade säkert gått lättare om jag nystat för hand, men jag gillar de prydliga nystan som min nystmaskin ger, trots att det innebär ont i armarna på min stackars sambo.

Från och med imorgon kommer blogginläggen på denna sida att bli lite mer sällsynta under ett litet tag. Dels kommer vår flytt att gå in i en mer handfast period och dels kommer vår internetuppkoppling att brytas imorgon. Det tar tydligen upp till 40 arbetsdagar för slö-Glocalnet att koppla in vårt abbonemang i Nybro. (Gnnnnrrrrkk... Ett litet pip av frustration.) Ett och annat inlägg blir det kanske via en lånad dator, men det blir dock bara små gästspel. Men hav förtröstan, snart är Linda tillbaka på riktigt. :) Tills dess får ni hålla till godo med en liten filmsnutt! :)

3 kommentarer:

Ansi sa...

Målare/tapetserare verkar aldrig vara klara i tid. Eller okej, man kanske inte ska döma ut en hel yrkeskår, men av erfarenhet verkar det alltid ta lite mer tid än sagt. :)

Trist att det ska ta sån tid att flytta adsl.. men vi hörs ju på andra sätt och kanske till och med ses snart. :)

Emmas dagar sa...

Lycka till med flytten! Jag vet hur lång tid det kan ta att få sitt kära internet... :-D

Knatte sa...

Att de kan ta flera veckor på sig att trycka på en knapp, det e helt cepe, jag blir galen på Felia etc...Skönt att slippa nu med ett hål i väggen och bara koppla in sig, 5 min senare, internet ahoy!