måndag 30 juni 2008

Vilda smådjur trippar om natten

Nu är klockan kvart över två på natten mellan söndag och måndag. För en liten stund sedan var jag ute och hämtade ett gäng bananlådor i garaget för att vi skulle kunna slutföra ihoppackandet av vårt kontor, och förbi mig nedanför trappen kilade en söt liten skogsmus. Det kan tyckas vardagligt, jag menar möss finns ju överrallt, men det är coolt att se att de faktiskt finns i verkligheten också. De senaste två veckorna har vi inte bara sett skogsmöss, vi har även träffat på en igelkott och en liten ödla (den senare slank ut ur vårt garage) när vi varit ute och släpat på våra kartonger nattetid.
Sommaren är förresten bäst på natten, nu doftar schersminen så starkt att man blir bedövad och alla badjävlarna sover tyst i sina husvagnar. Om man inte passar sig noga kan man bli poetisk. :)

Poetisk kan man även bli av en titt på Tapetorama Tapetantikvariat. Åhhh... Jag vill ha! Alla tapetrullarna... Ola har gått med på att vi kan köpa en rulle till att klä insida på ett vitrinskåp med. Nu ska jag bara bestämma mig. Det är ungefär lika svårt som att välja vilket garn man ska köpa. En rulle. Jepp.

Eftersom det är mitt i natten och jag borde sova nu så bjuder jag er på lite dansk reklam för godisföretaget Toms. Min favorit är den lilla chokladsköldpaddan...

1 kommentar:

Ansi sa...

Hihi, fast vet du, det är inte taget med macron, bara största inzomningen på vanliga objektivet. :D

Jag fattade ingenting av vad dom sa i reklamen, men fina var dom ju..ehm.. :p