lördag 14 juni 2008

Ingen stickning på allmän plats för Linda

Sniff och snor, här hemma har vi slagit till och fått oss en sommarförkylning... Man borde ha förstått att det var något på gång när vi sov 16 av förra dygnets 24 timmar! Förkylning och den senaste tidens överarbetning tar ut sin rätt. Tack och lov är det bara en ynklig arbetsdag kvar innan semestern - vi jobbar på måndag och sedan är det semester som gäller i sju veckor! Det ska bli sååå skönt!

Idag var det ju WWKIP-Day (World Wide Knit In Public?!) världen över och det betyder (trots att jag inte är säker på förkortningens deciffrering) att en massa stickerskor och stickare träffas och stickar på allmän plats. Själv har jag stickat en hel del på min andra vinröda slippriga socka, men inte utanför hemmets fyra väggar. Hälen är klar så nu är det bara fotrace som gäller. Det är så knepigt med sockor - benet tar alltid en halv evighet att sticka, men så snart hälen är klar går foten hur fort som helst att få färdig.

Vi har börjat flyttpacka! Eller packa kanske är ett för starkt ord i sammanhanget... Vi har plockat ner en del av våra banankartonger från garagets vind och så har vår f.d. granne varit här och gett oss 25 flyttkartonger, så nu står allt i garaget och ser trevligt ut. Ola planerar att börja fylla några banankartonger med böcker imorgon. För tillfället ligger Ola nerbäddad i sängen och kollar på en gammal Åsa-Nisse-film på dvd och snorar. Jag ska väl också ta och kryp ner, dock får jag väl ta och fixa något att läsa först eftersom Åsa-Nisse är tämligen tråkigt! ;)

På allmän begäran från Ola kommer är inledningen på den mycket spännande/lätt hysteriska (tolkningsfråga!) filmen Åsa-Nisse på hal is...1 kommentar:

Ansi sa...

Jag vill också ha semester i sju veckor!!! Till Monza: man ska vara snäll mot Luna! Se på din syster, hon är alltid snäll. Om man inte räknar att äta upp andras mat vill säga.. :D