lördag 1 februari 2014

Snö, mer snö och ännu mer snöSnön har vräkt ner under veckan som gått, bilden ovan visar hur det såg ut i onsdags förmiddag när jag tog en liten paus i skottandet. Det lilla röda huset bakom snöhögarna är vårt... Nu är det ännu mer snö, särskilt efter igår eftermiddag. Idag har vi skottat ut snön ur hönsgårdarna, så att de små liven kan få komma ut och spatsera lite. Hönsen var dock inte så begeistrade över denna möjlighet, utan kikade ut lite för att sedan krypa in i sina hönshus igen. Varför gå ut i snön när man kan vara inne i det varma hönshuset? :)

Jag stickar fortfarande lite från och till på julklappen som inte är klar ännu. Det är en väldigt långsam stickning (och jag är just nu även en mycket långsam stickerska), men det blir så himla fint! Jag vågar mig på att bjuda på en liten teaser i alpackafluff...Fiskbensmönster med lyfta maskor - långsamhetens lov. Ha en fin lördagskväll!

2 kommentarer:

KatarinaZA sa...

Fy bubblan, vad mycket snö! Absolut gräsligt!

Snytbaggar har säkert någon viktig roll att fylla i ekosystemet men den är för mig okänd. Jag vet desto mer om hur de gnager barken av nyplanterade skogsplantor.

Ulricha sa...

Fiskbensmönsterstickning (!) + alpacka är verkligen fin. Jag började på en halsduk till sambon för typ... 100 år sedan. Mönstret hette Henry, om jag minns rätt. Kanske är det den du stickar :-) Jag får vänta och se.

Det ser superfint ut, mysigt och gosigt. Vad mysigt att kunna kura i ett hönshus! :-)