söndag 15 januari 2012

Ensam socka får maka

Någon gång våren 2011 började jag sticka ett par sockor i Schoppel Wolle's Boots Stärke (sockgarn med lite bomull i) som jag köpt på Helylle. En socka blev klar, och sedan har den legat ensam tillsammans med nystanet medan jag har stickat andra saker. Synd tycker jag, för den ensamma sockan är både fin och skön. Idag slog inspirationen till, så nu har jag en andra socka på gång!I övrigt har vi haft en slapp och skön söndag, något som här får illustreras av Monza och Ickx i sovartagen!6 kommentarer:

Mimmi sa...

De ser verkligen ut att att det mysigt.

Linda sa...

Det har de! :) Sovisarna!

Pernilla sa...

Jag är lite avundsjuk på katterna som kan sova så mycket.

Garntrollet sa...

Vilken fin klänning du har köpt (den i inlägget längre ner). Jag som inte trodde att jag gillade orange har köpt en ullkappa i orange (om än dämpad färg).

Vad söta spiralstrumporna är och vad gosig sjalen ser ut.

Vilka "pösmunkar" (på ett positivt sätt) ni har till katter :-) Ser härligt ut att ligga och slappa.

Ja, nu får det verkligen bli vår. jag är superless på det gråa vädret, det känns som man levt under en fuktig ullfilt i flera månader nu.

Ha det bra. Hälsa hönsen!

Garntrollet (igen) sa...

Jag tittar in hos dig igen! Jag skulle ju hämta mönstret till dina vantar. Jag har inte så många tjocka garner, men jag tror att Manos Silk Blend och stickor 5.5 mm kommer att funka. Jag testar med det. Jag har smala händer och stickar löst...

Garntrollet sa...

Hur är sockgarnet (med bomull i) att sticka med? Jag har funderat att testa det fram över.

Nu är jag igång med vantarna :-) Tyvärr blir de superglesa, jag valde Cascade och 5 mm stickor. Men de funkar nog till våren... Peppar, peppar. Även fast de ser glesa ut så fortsätter jag sticka dem, med en dåres envishet :-)