fredag 1 april 2011

Ännu en lång vecka

Det har varit en ohyggligt lång och arbetsam vecka, förhoppningsvis blir helgen skön! Jag laddar för vårblommespaning i trädgården imorgon (med kamera!), målande av nya bokhyllor och ytterligare sortering av böcker (vi har ägnat en del av veckan åt att sortera en stor del av våra böcker - drygt 2000 st - efter tema, nu ska de upp i hyllorna igen!) och kanske rent av lite stickande! Det har knappt blivit en maska stickad på sista tiden, och det är tråkigt värre. Men så blir det ibland när huset ropar efter att bli röjt och ens arbete kräver mer tid än vanligt. Nu ska jag ge kronärtskocksplantorna en slurk vatten, och sedan är det hopp i säng! :)

3 kommentarer:

4U2! sa...

Tänk så många sätt det finns att ha sina många böcker ... vi har de efter bokstavsordning ...Hoppas du får en härlig helg!

Emmas dagar sa...

Det blir ju extra roligt att få sticka några varv när man inte gjort det på ett tag. Jag tycker din dag verkar bli rolig även om du inte får tid för stickningen ;-)
Själv ska vi packa kartonger idag...

4U2! sa...

Vet de som använder färger, bokryggen blir då avgörande. Skulle någon då fråga mig efter en viss bok skulle jag få slita ut alla för jag har för dåligt minne :)