söndag 24 maj 2009

Tre sorters garn

Jag önskar att jag kunde säga att jag haft en skön och avslappnande långhelg, men det har jag inte. Idag har det varit väldigt skönt och avslappnande, men sedan i torsdags har vi hunnit med följande: köra ett stort flyttlass (jepp, vi roar oss med att flytta lite igen, permanent till torpet med den omtalade trädgården denna gång); packa upp flyttlådor och ställa iordning möbler i torpet; ha feber (Ola) och vara jätteförkylda (Ola och Linda); missa en grillfest pga huvudvärk och feber; allmänstöka i trädgården; flytta ett växthus, placera växthuset på sin nya plats, lägga golvsten i detsamma samt tvätta det - samt se på Monacos Grand Prix i formel 1 idag... Dessutom har vi skrattat hejdlöst åt Henrik Schyfferts direktsändning i lördags. Herreje, jag har nog inte hämtat mig riktigt än... :)

Och så har jag stickat också! Knyttprojekt A är till 75% klart och börjar se fint ut. :) Dessutom har jag varit till Helylle i helgen och shoppat... (Även de har ju Drops-rea och det är ju alltid trevligt att se om man kan hitta något intressant.)De röda nystanen är Garnstudios Merino Super Fine och de gröna är ditos Silke-Alpaca. Silke-Alpackan ska bli en ny basker till mig till hösten och merinon ska bli något för mig ännu okänt.

Jag har sorterat upp alla garner i torpet (de har fått tagit det stora steget och flytta dit nu) och jag hittade en obloggad och ofotograferad härva lin! Detta var jag naturligtvis tvungen att råda bot på...Denna härliga härva Kalinka-lin köpte jag på Garnet i Gävle i vintras i syfte att sticka en vår/sommarsjal/halsduk till mig själv. Än så länge ser det inte ut att bli någon, men jag har inte gett upp hoppet ännu.

1 kommentar:

Emmas dagar sa...

Oj, vad ni jobbar och sliter. Snygga garner:-)
Krya på er!