måndag 4 maj 2009

Det klapprar när jag går...

Åh, vad sköna mina nya träskor är! Och snygga...Bilden är kanske inte till träskons fördel, de är snyggare från andra sidan där man ser det söta lilla spännet, men jag pallade inte göra en vinkelkrumbukt med foten så det blev såhär. :) Jag är grymt nöjd med min spontanbeställning!

Jag gillar våren eftersom långhelgerna duggar tätt. Vi har haft ytterligare en superskön dylik i torpet med massor av trädgårdgrävande, vedsågning, grillning, plantskolebesök och ytterst lite stickning. Allt grävande gör mig så härligt utmattad att jag somnar innan jag hunnit börja sticka. Allt jag åstadkommit på fyra dagar är vikmudden på Nutkin nr 2, men jag är glad ändå. Jag har ju fått så luktärtor, flytta en klätterros, rensa ogräs, gräva en ny rabatt, klippa alla rosbuskar på baksidan och beundra tulpanerna. Nu funderar jag på att så en eller annan pumpaplanta...

Apropå grillning...Jens och Erika kom över och vi grillade lite. Note to self - släpp aldrig ut bröderna Åkesson ensamma med en grill och några kotletter. :) Som tur var brände de inte alla kotletter, och framförallt inte min och Erikas lax... Nya grillen blev tydligen lite för varm för sitt eget bästa.

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Jag säger det igen!
Träskorna är jätteläckra:-)

Linda sa...

Tack! Och de är sköna! :)

Emmas dagar sa...

Tack! Det var bra du skrev så: Att man måste vara frisk för att orka i skolan!
:-)

Sunna sa...

så grymt snygga, jag vill ha på en gång