måndag 20 april 2009

Påskveckorapport

Min påskhelg har varit supermysig och semesterveckan därefter har varit härlig, härlig. Fler semesterveckor åt folket! :) Min mamma Mimmi har varit och hälsat på, vi har haft det jätteskönt och varit på konstrunda på Österlen och på små utflykter till bland annat Ivö. Annars har vi varit ute och grävt i vår trädgård och haft det skojigt mest hela tiden. Här kommer några bilder från veckan...


I Maglehem fanns det påskägg i form av garn och sten...Ska man till Ivö får man åka färja.Utsikten över det gamla brottet på Ivö är härlig.Såhär glad blir Linda när hon får fika utomhus och äta sockerbulle!Köksträdgårdens första del (av tre) är färdig och bärbuskar och jordgubbsplantor är planterade. Notera den fina jordgubbslådan, den har Ola byggt!Vädret har mestadels varit skönt, om än lite blåsigt och kallt.Familjen har även fått ett nytillskott i form av lilla Maine Coon-flickan Ickx. Hon är döpt efter den gamle F1-föraren Jacky Ickx. :)


Givetvis har det även stickats lite, men mer om detta i nästa inlägg. Jag har faktiskt färdiga saker att visa... Kors i taket!

3 kommentarer:

Frida sa...

Vilken söt kisse! Saknar mina som vi hade förr. Ivön ska vara fint, jag är den enda i familjen som ej varit där. Barnen var där förra året med skolan o maken har varit där nån annan gång. Visst har det varit härligt i Skåne i veckan :)

Emmas dagar sa...

Vilka härliga påskhelgsbilder! :-)

Linda sa...

:) Det har varit sååå skönt!