torsdag 10 april 2008

Soffmys

För tillfället sitter jag, Monza och Opal inklämda i soffan och myser. Opal ligger i mitt knä och trängs med datorn och Monza ligger och försöker krypa in under filten jag har över mig och Opal har under sig. Imorgon natt kommer Ola hem så då kan han få vara med och mysa han också. :)

Nu ska jag ta och lägga upp framstycket till Hampusas Regnbågströja. Bakstycket stickades klart igår, men sedan var jag så trött att jag inte orkade börja på nästa. Detta har varit en grymt trött och jobbig vecka, jag har jobbat och jobbat och jobbat utan att arbetsbördan egentligen har minskat. Vissa veckor är sådana; otäcka, fantasilösa och stickovänliga.

3 kommentarer:

Ola sa...

Hej har hittat en dator att smurfa med här nere i Antwerpen. Batteriet i telefonen börjar ta slut och lqddaren ligger hemma... suck Ni ser ju ut att ha det fint hemma. Jag är hemma vid 01:00 imorgon:::... tror jag

Linda sa...

Hej älskling! Så trevligt att du hittat en dator. Då siktar jag på att hämta dig vid 01:00. Du får stänga av telefonen och sedan slå på den om det blir några tidsändringar. Vi ses!

Ola sa...

Ja det skall jag göra...
Nu skall jag snart sova....