lördag 5 april 2008

Lördagsledig Linda Knit-A-Long:ar

Lördagar är utan tvekan veckans bästa dag. Man är ledig, får ha sovmorgon, och man är ledig även dagen efter. Söndagarna är oftast bara en tråkigt ångest över att veta att man måste stiga upp 05:40 för att åka till jobbet. Det är inte det att min jobb är jättetrist (det kan vara ganska segt emellanåt men oftast är det väldigt trevligt), men jag är utpräglad kvällsmänniska och tycker att väckarklockor är bland det värsta tortyrinstrument som finns. Idag har vi sovit länge, ätit frukost länge och kollat på F1-kvalet i Bahrain, varit och handlat lite och fikat. Jag har stickat även vidare på min andra Tropicana-socka och närmar mig så sakterliga hälen.

Jag har även, lite mot bättre vetande, anmält mig till ännu en Knit-A-Long på Stickameras hemsida:Jag har sneglat på mönstret till Juno Regina på Knitty ett bra tag - den är så vacker! - så när det nu blev just det mönstret som blev en KAL på Stickamera slog jag till. KAL:en har en egen blogg också, Stickamera Juno Regina. Jag har ingen aning om vilket garn jag skall använda, men det brukar vara ett trevligt problem som alltid löser sig till det bästa. Garn är aldrig ett problem, det är bara bristen på sticktid som är ett problem. :) Hursomhelst är det en kravlös KAL, man får börja och sluta när man vill och det är ju skönt för den långsamstickade varelse med alldeles för många projekt igång som jag är. :)

Vi är fortfarande ganska förkylda här ute på ön. Ola är mest hostig och snorig, men det hindrar honom inte från att försöka sjunga. Är man så hes som han är just nu går man bet på låtar av Knut Angered och Freddie Mercury, men dito av Marilyn Manson och Joakim Thåström går bra. Det som går allra bäst för honom är att sjunga "Blå himlen blues" av Imperiet (inkluderar Thåström), men jag bjuder er på en annan Imperiet-låt som inte är mindre bra.Hello, hurray! Den här är verkligen spela Heroes III för mig! :)

1 kommentar:

Emmas dagar sa...

Tack för tips om Humlagarnet! Jag letade också på Garnhärvan men hittade det inte, men nu har jag ju numret och kan leta vidare:-)