tisdag 4 mars 2008

Våffelstickade drömmar

Idag stickar jag vidare på Olas (nu ganska långa) Uptown Boot Socks och drömmer om nya stickprojekt. Knitty har massor av coola, fina och roliga mönster och här är några fina tröjor som jag gärna skulle vilja sticka någongång i framtiden.


Bilden är lånad från Knitty.

Modellen ovan heter Ester och är en skojig liten kofta eller wrap eller vad man nu ska kalla den med massor av fina flätor. Den ser ut att både vara mysig kofta och skojjig stickning.


Bilden är lånad från Knitty.

Mr. Greenjeans-koftan här ovan har också flätor (jag börjar ana att jag är förtjust i flätor) och ser ganska anspråkslös ut men jag gillar modellen och den ser verkligt användbar ut.


Bilden är lånad från Knitty.

Shimmer är en supersöt liten axelvärmare. Modellen är skojig, mycket ärm och lite tröjkropp men ibland är det precis vad som behövs.


Bilden är lånad från Knitty.

Den här farfarströjeliknande tröjan heter Thermal och är stickad i våffelstickning. Den ser enkel, snygg och gosig ut. (Sen tilltalar våffelstickningen mig, men det är bara för att jag gillar våfflor. Snart är det våffeldag förresten!)

Jaja, någon vacker dag blir det nog en tröja. Just nu har jag dock fullt upp med sockar, mina Fågelöga-sjal och mitt väldigt hemliga lilla lingarnsprojekt.

1 kommentar:

Inger sa...

Tack för modelltipsen,"mr greenjeans" skrivs ut just nu.Den tror jag passar mig.Har pratat med min syster på Öland två dagar på sträck nu,hon fyllde år igår.