fredag 3 augusti 2012

Fler reafynd

Min närmast belägna garnaffär, Vä Gardiner & Garner, ska stänga, och därför har de rea just nu. Jag var där idag och fyndade...

Uppifrån och ner ser vi en sjalnål i uggleform (som ger mig Harry Potter-vibbar!), en härva Gästrike 2-trådigt från Järbo-Garn, två nystan Raggi från samma ställe samt fyra nystan Nepal från Garnstudio/DROPS. Härvan med Gästrike 2-trådigt ska få träffa sina kompisar, jag har ett litet gäng dylika i vita och grå nyanser som är tänkta att bli något slags kofta. Nepalnystanen ska bli en ny vinterbasker till mig och kanske rentutav ett par matchande muddar. Jag älskar den gröna, lite melerade, nyansen! Ragginystanen har jag ingen direkt plan för, men lite sockgarn på lut är aldrig fel! Sjalnålen (som är i magnoliaträ) var ett spontanköp, jag har förlagt min kiltsäkerhetsnål som jag normalt använder för att hålla ihop sjalar och tyckte den lilla ugglan var söt och förhoppningsvis kan den hålla sjalar i schack också.
Jag är lite ledsen för att affären ska stänga, den har ett jättebra basutbud av garn (och väldigt mycket gardintyg) och Marina som har affären är trevlig. Dock kommer jag ju inte att lida någon direkt garnbrist, min näst närmsta garnaffär är ju Helylle. :)

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Underbar sjalnål!

Manduzana stickar sa...

Jag älskar sjalnålen! Helt galet fin!