måndag 8 december 2014

Tiden går hiskeligt fort...

...och så svoschade vi in i december. Tiden går så fort att jag inte hinner tänka efter, och knappt sticka något heller. Provlappen till min KAL-kofta är klar, men sen har det inte blivit mer. Poetkoftan har nått upp till armhålorna, och jag har gjort phoney seams i sidorna och även maskat av under armarna. Sedan har det inte hänt så mycket mer. Vi slår mest in julklappar, proväter sillinläggningar, bakar lussekatter och så jobbar vi i vanligt ordning en hel massa. Och så är vi förkylda. Den här hösten har varit en enda lång förkylning, min går in på sjunde veckan och Olas på åttonde - och det kan jag lova er, det är utmattande. Nu längtar vi bara till julledigheten och det går knappt att tro att det bara är nio arbetsdagar kvar tills dess. :)

Nu ska jag läsa lite om hur bakstycket ska stickas på Poetkoftan ovanför armhålorna, och sedan får nog tiden svoscha på som den bäst vill.

3 kommentarer:

KatarinaZA sa...

Tiden svoschar onekligen! Det är måndag morgon och sedan är det plötsligt fredag eftermiddag. Helgen försvinner lika fort.

Krya på er! I massor! Jag vaccinerade mig mot säsongsinfluensan för ca en månad sedan. Jag undrar om det är därför alla förkylningar tycks undvika mig. (Jag kommer antagligen få äta upp de orden snart...)

annasaviga sa...

Krya på er! Även jag är inne på vecka sju av förkylning och det tar verkligen orken ur en. Men till jul skall vi väll vara friska! (håller tummarna och ber till högre makter)

KatarinaZA sa...

Vilken lyx att få sova till 06 ;-) Jag har de senaste veckorna haft svårt att sova just natten mellan fredag och lördag. Jag vaknar tidigt, runt fyratiden, och kan inte somna om. Och då har ag ändå varit uppe till 23:30. Idag vaknade jag 3:09. Väldigt irriterande. Lördagen är enda dagen i veckan jag inte ställer klockan utan kan få sova så länge jag vill - och då vill min kropp något annat än min knopp.