söndag 5 september 2010

Sju saker till

Eftersom jag inte har lyckats ta mig samman och skicka utmärkelsen jag fick vidare till några specifika bloggare är jag nu dålig, dålig bloggerska och säger såhär: Alla ni som är kreativa och som läser denna blogg förtjänar utmärkelsen! Varsågod, och glöm inte att berätta sju saker om dig själv om du publicerar den på din blogg. :)

Som plåster på såren för denna dålighet berättar jag sju extra saker om mig själv. :)

1. När jag var liten sa jag inte "lejon" utan "jellon".
2. Jag gillar inte när ouppfostrade hundägare låter sina ouppfostrade hundar springa lösa. Jag har aldrig trott på ägarnas försäkran att "han/hon vill bara leka lite" när vovvarna försöker äta upp en. Jag är inte rädd för hundar, men jag gillar inte att bli dreglad/gnagd på.
3. Jag vill gå en kurs i biodling.
4. Jag har lite fobi för disktrasor som luktar.
5. Jag är utpräglad kvällsmänniska och går alltid och lägger mig försent. Om jag är ledig några dagar vänder jag direkt på dygnet och somnar och vaknar sent.
6. Jag skulle aldrig kunna sälja, skada, bränna eller göra mig av med en bok. Ja, vi har väldigt många böcker hemma. :)
7. Mitt nästa lilla stickäventyr kommer att vara dubbelstickat. Det ska bli kul att prova!

Annars har det här varit en skön helg. Igår var vi på Öland, vi besökte Eketorp (och köpte replikor på glas från 500- och 600-talen) och hälsade på kompisar. Tack för ett mysigt besök, Anna och Anders! :) Jag passade på att bilsticka lite på min tågstickning (ett par sockor), så nu har jag inte så mycket kvar på socka nummer två. Idag har vi stökat här hemma, röjt lite i uterummet, varit en sväng till återvinningsstationen, tvättat lite och städat ur växthuset efter sommaren.

By the way, är det någon där ute i bloggvärlden som har koll på om det finns ett dataprogram där man kan göra mönsterdiagram i? Gärna ett som är gratis... :)

Inga kommentarer: