torsdag 1 augusti 2013

Lininköp

I onsdags åkte jag in till Kristianstad för att köpa nya skor och lite annat inför att jag skulle börja jobba igen. (Det har jag gjort idag, och det känns helt ok faktiskt!) Ett besök på Helylle är ju alltid trevligt när man är inne i stan, men den här gången hade jag faktiskt redan bestämt vad jag skulle köpa innan jag gick in. I julas fick jag ett presentkort på Helylle av Olas föräldrar, och det har jag sparat tills jag visste vad jag ville köpa för det. Och i onsdags slog det mig, givetvis ska jag köpa lingarn!Helylle säljer nämligen Kalinka från Karin Öberg, och det är ett lingarn jag gillar väldigt mycket. Nu har jag fem härvor att omsätta i något fint, kanske en kofta?

Och så dagens kontrollfråga, såhär när juli månad är slut: Är jag klar med min tröja med flerfärgsstickat ok? Oh, nej! :) Men det är inte mycket kvar nu. Dags att sticka vidare!

5 kommentarer:

KatarinaZA sa...

Lin har jag inte stickat i. Det måste jag pröva någon gång.

Hälsa de andra på jobbet i morgon! Jag kommer att sakna er. Jag börjar jobba på onsdag i nästa vecka i Tomelilla. Jag ska ta mig an en hoper högstadieelever och lära dem lite fysik, kemi och matematik.

Lobben sa...

Alltid kul att köpa garn. Lycka till med ditt projekt

Ulricha sa...

Åh, vad härligt med lin och snygg chokladbrun färg. det är min nya favvis balnd garner :-) En kofta passar väl bra! Eller en Lewis (jag har den fortfarande kvar i huvudet).

Åh, nu känns det lite som sommaren håller på att dö ut, fast det tydligen ska bli värmebölja imorgon. Tur att du tycker att det var ok att börja jobba igen. Den omställningen kan ju bli lite att gå in i en vägg...

KatarinaZA sa...

Serien "Stolthet och fördom" är fantastisk. Mamman är obetalbar. För några år sedan såg jag "Förnugt och känsla" (också en brittisk serie) och den är andlöst bra. Har du sett den?

KatarinaZA sa...

Vad synd att vi inte kom att prata om "Förnuft och känsla" tidigare så du hade kunnat låna den av mig. Men den finns att se här också:
http://www.swefilmer.com/sense-and-sensibility-2008/fornuft-och-kansla-2008-video_f2a0bd91c.html