lördag 19 maj 2012

Långhelgslyx

Jag gillar alla helger, men när det är långhelg som den här helgen gillar jag dem lite extra. Vem uppskattar inte att vara ledig? :) Igår och idag har vi varit på Hovdala Slott utanför Hässleholm, eftersom det har varit Rikstornering (SM i Tornerspel) och medeltidsmarknad. Ett jättefint arrangemang i härlig miljö!

När vi åkte hem från Hovdala igår körde vi skogsvägen, och jag passade på att ta en snabb bokskogsbild.Skärpan är väl inte fantastisk eftersom jag tog bilden genom framrutan på bilen, men bilden visar lite av bokskogens magi just nu. Det är så... GRÖNT! Grönt, magiskt och fint!

Nu är jag ganska solbränd och ganska frusen, det har ömsom varit sol och regn. Ikväll myser vi därför under filt i soffan med brasa och film, och kanske rentutav en och annan stickad maska.

2 kommentarer:

Garntrollet sa...

Vad härligt med tornerspel! Ett sus av historiens vingslag :-)

Jisse, jag såg mig själv i spegeln igår kväll!!! Vad röd jag var! Såg helt sjuk ut. Solen tar nog mer än man tror, speciellt när man som vi sitter vid sjöar/hav.

Bokskogar är härliga. Vi har en jättefin ute på Ekerö (Sthlm), det svalkar så skönt varma sommardagar. Ha en fin söndag!

Frida sa...

Visst är Skåne underbart vackert just nu!?
Hade också funderingar på Hovdala men det blev lite annat.. :)