lördag 25 december 2010

Tipp, tapp, tipp, tapp, tippetippetipptapp!

Vårt hem har invaderats av massor av småtomtar och andra knytt...Hoppas att ni haft en härlig julafton! I år firade vi nere i Åhus, i Olas föräldraras sommarstuga, något som var mysigt och trevligt på alla de sätt och vis. Två hemstickade julklappar har utdelats, ett par Tipp-Tapp-sockor till Erika och ett par inte helt färdiga Mossa-sockor till Mimmi.

Tipp-Tapp-sockorna är helt normala raggsockor stickade i fyra nyanser (vit, grå, röd och rosarödgrönmelerad) av Järbo-Garns Raggi på stickor 3,5 mm. Jag kallar dem Tipp-tapp för att de ser ut att passa en liten tomtenisse! :) Erika gillade dem i vilket fall och de värmde hennes alltid kalla fötter.
Mimmi fick en socka inslagen, och den andra sitter kvar på mina stickor. :) Men, hon är härdad när det gäller ofärdiga julklappar, förra året fick hon bara ett inslaget nystan! Men, om ett par dagar ska nog socka nummer två vara klar också.

Själv har jag fått fantastiska julklappar i år, mer om detta i ett annat inlägg. Ha fortsatt goda mellandagar!

2 kommentarer:

Garntrollet sa...

Vilka söta småtomtar! Vi har skamligt få tomtar framme!

Fina strumpor, ser verkligen "nisse-aktiga" ut. Peter (min sambo) fick också en halvfärdig julklapp :-) Han är också härdad.

God fortsättning!

Manduzana stickar sa...

Vilka fina sockar du har stickat!