måndag 6 maj 2013

Listar ut...

Eftersom jag egentligen är för trött för att blogga, men eftersom jag har lust att blogga har jag snott en liten lista från Ulrika som jag roar mig med att besvara i brist på annan blogginspiration. :) Du får gärna plocka den från mig om du vill, lämna gärna ett spår efter dig så att jag kan läsa din lista.

Vem är i rummet med dig just nu? Ola och katterna Monza och Ickx.

Vem skickade du senaste sms:et till? Ola! Innan dess var det Mimmi, min mamma.

Vem saknar du mest just nu? Hrm, för tillfället försöker jag få min kompis Johanna att hälsa på mig, och henne saknar jag såklart, annars hade jag ju inte velat träffa henne. Annars saknar jag alltid Mimmi lite för jämnan. :)

Var är din mobil just nu? I hallen. Tror jag. :)

Vad var det senaste du åt? En varm smörgås med ost och paprika.

Vad ser du mest fram emot just nu? Att det är fyra dagars ledigt om två dagar. Långhelg är grejen liksom!

Om vad tänker du just nu att “näe, jag vill inte”? Det jag alltid tänker när det börjar närma sig gå-och-lägga-sig-dags; jag vill inte gå och lägga mig!

Vems hem var du senast i (ditt eget räknas inte)? Oj... Hos Olas föräldrar tror jag.

Vad står på ditt “schema” idag? Kvällskaffe, tandborstning, sängkrypning, sömn.

Vad finns till vänster om dig där du sitter/står just nu? Väggen mellan vardagsrummet och sovrummet.

Om du tittar rakt fram, vad ser du då? Ola!

Vilken blogg besökte du senast? Ulrika/Stickamera, där jag hittade denna lista.

Vad vill du helst av allt göra just nu? Ha en riktigt lång sovmorgon imorgon.

Om du fick välja en “superkraft”, vilken skulle du välja och varför? Förmågan att tänja på tiden så att dygnet fick fler timmar så jag kanske skulle hinna något annat än att jobba.

En låt du gärna lyssnar på om och om igen just nu? Filmmusiken till "Searching for Sugarman" av/med Rodriguez och Sahara Hotnights album "What If Leaving Is a Loving Thing". Idag lyssnade vi även lite på Doktor Kosmos och då insåg jag att jag nog måste gå på en veckas Doktor Kosmos-diet, för det var så länge sedan!

Härligaste ljudet just nu? Fågelkvitter - nu är det vår!

Något du skulle vilja lära dig? Tvåändssticka.

Tre saker i din väska: (Tja, eller ryggsäck snarare:) Stora, mulliga, ljudisolerande hörlurar för att slippa höra mina medpendlare. Laddarsladd till mobilen. Pendlarvänlig stickning.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Precis där jag är, hemma.

Nattuggla eller morgonpigg? Nattuggla, obotlig sådan.

Det första du tänker på när du vaknar? "Shit, jag är så trött..." alternativt "Åh, måste jag redan gå upp...". Jag hatar verkligen att behöva stiga upp.

Vad spenderar du helst pengar på? Saker jag gillar, t ex garn. Dock går det mesta av mina pengar till räkningar och mat.

Vem kramade du senast? Ola.

Vem pussade du senast? Ola. (Han utsätts för mycket kroppskontakt, den stackarn!) ;)

Vad är du rädd för? (För egen del.) Jag är i det närmaste oresonligt rädd för fästingar och ollonborrar. De förra är skitäckliga och otrevliga och de senare fastnar i håret och surrar hysteriskt när de gör så. Då blir jag också hysterisk... Annars är jag väl rädd för det som alla är rädda för; sjukdomar och ond bråd död.

Vad gör dig glad? Jag blir lika fånigt glad varje dag mina höns lägger ägg till mig. Det får mig att känna mig rik!

“Pryl” du saknar mest just nu? Jag tycker att jag har alldeles för mycket prylar i förhållande till mitt hus storlek. :)

Favoritglass? Chokladglass i alla dess former!

4 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Åh, en nattuggla till?! Härligt!

KatarinaZA sa...

Nu har jag också besvarat frågorna i listan.

Och ja, det ska vara chokladglass :-)

KatarinaZA sa...

Jag letade efter knappnålar på Coop Forum i helgen men kammade noll. Nästa gång ska jag fråga någon i personalen. Det kan ju tänkas att det finns knappnålar på någon hylla som jag missade. Det finns ju en del hyllor på sådana ställen...

Maria sa...

Då är vi två som önskar oss samma superkraft. Kul lista och så hittade jag ju en ny blogg. För mig vill säga. Trevlig helg!