onsdag 9 oktober 2013

Att lossa ett par strumpstickor

Oktober - nu är det verkligen höst! Även om vi har haft verklig brittsommar i år, med en varm Britt-dag i veckan. Själv har jag inte haft så stor nytta av de senaste dagarnas fina väder, då jag drabbats av magsjuka och har varit lite under isen ett tag. Nu börjar jag dock komma till sunda vätskor igen, och imorgon funderar jag till och med på om det inte är dags att gå till jobbet. Hoppas att ni mår bättre än vad jag har gjort!

Jag har inte ens stickat mycket, utan mest bara lyssnat på ljudböcker och vilat. Igår grävde jag ändå fram mitt påbörjade sockpar, min bruksstickning som hängt med mig på tåget ett bra tag nu, och stickade en bit. Numera har jag en färdig socka och den andra under konstruktion, så snart borde jag kunna använda dem. Jag tänkte att jag skulle försöka sticka på lite på socka nr 2, så att stickorna blir lediga för att användas i ett annat projekt. Under förra året började jag med ett par flerfärgsstickade vantar från YlloTyll, som heter Törnen. Dessa behöver nu mina stål-2,5:or och jag är sugen att sticka på dem, så då gäller det att få stickorna lösa från sin socka. :)

6 kommentarer:

Blenda sa...

Åh, fy din stackare, magsjuka är det värsta som finns! :-( Krya på dig! /Blenda

KatarinaZA sa...

Hoppas verkligen att du mår bättre!!!

Kattis sa...

Fy bubblan! Magsjukorna hade jag alldeles förträngt...

Hoppas på bättring och ännu mer stickork!

Ulricha sa...

Hoppas att du har kryat på dig, om inte: krya på dig!!! Fy att bli magsjuk.

Jag har släpat över två fyllde plastpåsar med strumpstickningar till vårt tillfälliga boende under stambytet (de börjar på riktigt på måndag) än har de bara dragit om alla elledningar. Jag misstänker att många av mina anhöriga kommer att få stickade strumpor i julklapp av mig, eftersom vi inte har tv där vi ska bo (under 8 veckor!!!)
Ha en fin helg.

Sunna sa...

stackare, den värsta sjuka som finns, passa på att köpa dig ett par nya stickor istället, köpte de här nya svarta med metalltopp, glömde vad de heter, de är helt otroligt bra

Manduzana stickar sa...

Blä för magsjuka! Hoppas du mår mycket bättre nu!