lördag 13 juli 2013

Sommarens utmaning

Får jag lov att bjuda på lite tårta?Jag har fyllt år, vilket alltid är jätteroligt för då får man spännande paket och man får äta tårta. Jag har fått otroligt fina örhängen av Mimmi av Ola fick jag en slända med tillhörande vinda och tre olika fibrer.Sländan och vindan kommer från Gladeholm, och är gjorda av vaxad al. Sååå fin! Jag har inte prövat den ännu, men jag ska bli otroligt spännande! Det ser ju ganska trixigt ut...
Jag fick som sagt ull också! Den doftar oemotståndligt...


AlpackaUll från spelsaulammUll från spelsaufår


Alpackaullen är redo att spinnas som den är men får- och lammullen behöver beredas lite innan. Nu har jag massor av nytt skoj att lära mig, så detta får väl ses som sommarens utmaning... :)

6 kommentarer:

Mimmi sa...

Tårtan var smaskig.

Emmas dagar sa...

Grattis!

KatarinaZA sa...

Vilken underbar tårta! Vad fanns det innanför den tjusiga utsidan?

Sländan ser jättefin ut. Lycka till med spinnandet ... spinneriet ... vad heter det?

Ulricha sa...

Grattis (i efterskott)!!! Hurra! Hurra!

Tårtan ser väldigt smarrig ut. Och vad fin sländan ser ut. Spännande. Jag minns när jag började spinna med slända, jag ville inte sluta när jag väl börjat och fick superont i axlarna :-)

Ullen ser ljuvlig ut.

Manduzana stickar sa...

Grattis i efterskott! Vilka härliga presenter du fått :)

KatarinaZA sa...

Efter din beskrivning av tårtans innandöme förstår jag att den inte bara SER god ut! *mums*

Emporia är en labyrint och då såg vi bara en bråkdel av allt. När vi skulle ge oss hem tog vi rulltrappan upp från plan 1 och befann oss plötsligt på plan 3. Ingen annan rulltrappa hade gått två plan innan dess, så det tog ett tag innan vi förstod att vi var på fel plan.