söndag 21 oktober 2012

Höstbilder

September månad gick jättefort, oktober är snart slut och alldeles strax är det dags för november. Sist jag kände mig medveten över årstiden var det augusti... Tiden går fort och snart har hösten övergått i vinter, men först några höstbilder!


Gårdagen bjöd på dimmaRingblommorna blommar fortfarandeAkleja i förfallVissa rosor har fortfarande knoppar......andra har nypon......och ytterligare andra vackra höstfärger på bladen.Strålrudbeckiorna blev överraskade av kylan, de var fina till bara ett par dagar sedanFrökapslar av aklejan 'Nora Barlow'Som sagt; dimma över nejden.

4 kommentarer:

Ulricha sa...

Vilka fina bilder! Jag gillar hösten, jag tycker att utblommade blommor är som finast (eller... ja, de är fina på våren också när de sätter fart med att växa) :-) Alla årstider har sin tjusning.
Fick ni det där sandregnet som ev, skulle komma, som innehöll sand från Saharaöknen?

Manduzana stickar sa...

Tiden går alldeles för fort nu. Jag hänger inte heller med.

Ulricha sa...

Jag kom ihåg att du gillade doften av varm bomull, men inte att stryka? Stryk(järns)vattnet som jag sprutar på mina sängkläder doftar verkligen gott (jag har doften Cotton Flower).

Och jag gillar Yankee Candle's doft Clean Cotton. Om man vill att det ska dofta nystädat/nystruket (?) utan att verkligen behöva göra det :-)

Frida sa...

Var tvungen att googla på Aklejan! Älskar aklejor, men den varianten har jag nog aldrig sett.. Vacker!
Älskar höstens färger. Var uppe vid Kopparhatten igår, bara för att få se färgerna på träden. Underbart!
(Gillar dina hönsbilder med, har en dröm att få bo så jag kan ha hönor)