Har ni inte sett
Bullar av stål på SVT24 så passa på nästa måndag kl. 19:30. Danska Camilla Plum bakar bröd i långa banor och är så långt från tillrättalagd, petnoga och chic man kan vara. Här är det rågkärnor, fotknådat bröd och råvarornas egenskaper som står i centrum mer än snygga närbilder på hushållsredskap (och i vissa fall, kocken själv). Vill ni veta mer kan ni läsa på
SVT:s hemsida (där ni också hittar Camillas recept, eller på danska
DR:s hemsida. Camilla är väldigt inspirerande, jag kommer att drömma om rågbröd och malt inatt!
Jag har inte sett de programmen.Ikväll bakade jag däremot själv och lär få göra det ett par dagar till.
SvaraRaderaJag såg programmen när de gick i våras. Väldigt inspirerande. På Camillas gård finns en trevlig gårdsbutik.
SvaraRaderahttp://www.fuglebjerggaard.dk/
Tack det samma!
SvaraRaderaHa en skön semester!